Lid worden

Blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkeling op het vakgebied, neem deel aan programma’s speciaal ontwikkeld voor de professionals en meer. Lees meer over het lidmaatschap.

Lid worden

Waarom NVIA

BelangenbehartigingBelangenbehartiging
Kennis delenKennis delen
OpleidenOpleiden
Competentie ontwikkelingCompetentie ontwikkeling

Wat biedt het NVIA lidmaatschap?

De NVIA begrijpt dat elke professional een andere behoefte heeft als het gaat om ontwikkeling en permanent actueel blijven. Daarnaast begijpen wij dat er een behoefte is om dat aan te willen tonen.

Het NVIA lidmaatschap biedt al haar leden daarom:

  • Een maandelijkse nieuwsbrief, waarin het laatste ontwikkelingen zijn beschreven, 
  • Een maandelijkse column met achtergrondinformatie,
  • Toegang tot diverse NVA bijeenkomsten, waaronder webinarsseminars
  • Toegang tot podcasts en een informatiesessie met daarin het verhaal van NVIA leden over ontwikkelingen, hun ervaringen en adviezen,
  • Toegang tot diverse bijeenkomsten van samenwerkende partijen (gratis of tegen gereduceerd tarief en eventuele uitwisselingen van PE punten).

Nieuwsbrief, praktisch NVIA

De NVIA streeft ernaar om haar leden niet alleen Permanent Actueel te houden, maar ook Praktisch Actueel. Daarom informeren wij onze leden met nieuws en achtergrondinformatie. De NVIA nieuwsbrief behandelt diverse actuele relevante onderwerpen maar kent een vaste kern die gaat over: 

  • Recente ontwikkelingen sociale zekerheid,
  • Jurisprudentie,
  • Ontwikkelingen sociale stelsel,
  • De concequenties van die ontwikkelingen voor onze leden,
  • De ontwikkelingen binnen de Ziektewet, WGA en WIA

Het NVIA nieuws is een update van de actuele onderwerpen op het gebeid van sociale zekerheid, regelgeving en jurisprudentie en wordt verzorgd door Monique van de Graaf. Monique is arbeidsjurist, arbeidsdeskundige en auteur met een specialisatie op het gebied van arbeidsrecht en sociale zekerheid. Ze is auteur van de boeken “Arbeidsrecht voor de professional” en “Sociale zekerheid voor de professional”. 

De NVIA column geeft achtergrondinformatie over de ontwikkeling van ons vakgebied waarin het nieuws en de ontwikkelingen nader toegelicht worden. De NVIA column wordt verzorgd door Arend Jansen. Arend Jansen was jarenlang werkzaam als inkomensspecialist bij Aegon. Hij hield zich bezig met de ontwikkeling op het gebied van verzuim, WIA, arbeidsongeschiktheid, verzuimbegeleiding, reïntegratie. Kortom: het gehele spectrum van arbeidsongeschiktheid.

 

De NVIA-bijeenkomsten

De NVIA organiseert bijeenkomsten, waarbij de actualiteit van dat moment wordt behandeld en door diverse sprekers wordt toegelicht. 

Wilt u weten hoe bijv. een van onze seminars bij Achmea eruit ziet? Kijk dan op: http://bit.ly/2jW2UHE

Andere impressies en voorbeelden van presentaties treft u aan op het tabblad Impressies.

 

Periode lidmaatschap

Het lidmaatschap loopt per 2021 per kalenderjaar.