Lid worden

Lid worden

Waarom NVIA

BelangenbehartigingBelangenbehartiging
Kennis delenKennis delen
OpleidenOpleiden
Competentie ontwikkelingCompetentie ontwikkeling

Regiobijeenkomst Rotterdam (AON)

De NVIA is te gast bij:

Tijdens deze regiobijeenkomst worden de meest relevante actualiteiten voor de inkomensadviseur door specialisten uit de praktijk behandeld en toegelicht.
Wij nodigen u uit om u aan te melden en deel te nemen aan de discussies, vragen te stellen over de genoemde onderwerpen en uw kennis en netwerk te vergroten.

Algemene gegevens

  • Datum: woensdag 4 oktober 2017
  • Tijdstip: 12:00 - 16:30. Vanaf 12.00 uur wordt u verwacht in de ontvangstruimte, waar versnaperingen voor u klaarstaan. Om 12.30 start de bijeenkomst.
  • Locatie: Admiraliteitskade 62, 3063 ED Rotterdam
  • Prijs: Voor leden van de NVIA (excl. basis programma) is deze bijeenkomst gratis. Voor niet-leden en leden met een NVIA basisprogramma, bedragen de kosten € 125,- (excl. btw). In deze kosten zitten ook het bewijs van deelname inbegrepen dat men na deelname krijgt toegezonden.

Onderwerpen

De onderwerpen die in deze regeiobijeenkomst zullen worden behandeld zijn:

Ontwikkelingen rondom zorgverkekeringen

Marc van Westerlaak, consultant bij AON, praat ons bij over de recente ontwikkelingen op het gebied van zorgverzekeringen. Wat zijn belangrijke ontwikkelingen voor de adviseur?

Dataverzameling en analyse

Wat kan dataverzameling en analyse doen voor de adviseur en wat is de rol van de adviseur daarbij op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Peter Sinning, consultant bij SV Land, geeft een korte terugblik op het vorige NVIA seminar en licht het nut en noodzaak van dataverzameling voor risicobepaling toe. Tevens wordt ook de ontwikkeling rondom privacy in dat kader toegelicht.

Vertaling naar inzetbaarheid van medewerkers binnen organisaties

Robert Langehenkel, partner bij Oxhill7, zal over dit onderwerp met de deelnemers in gesprek gaan. Het is immers mooi als iemand “benutbare mogelijkheden” heeft, maar dan … Hoe kun je een werkgever dan helpen om de benutbare mogelijkheden te vertalen naar werk?

PE punten

Voor dit programma-onderdeel ontvangen de NVIA leden 3 PE punten. 

Sprekers

Peter Sinning

Consultant Duurzame Inzetbaarheid (RCDI®) SV Land

"De rol van de adviseur op strategisch, tactisch en operationeel niveau"

Robert Langehenkel

Partner Oxhill7

"Vertaling naar inzetbaarheid van medewerkers binnen organisaties"

Marc van Westerlaak

Consultant bij Aon

"De ontwikkelingen voor de adviseur over zorgverzekeringen"